EN     ES    
Inspiration / Monter i 360°

Monter i 360°

Upplev vår monter digitalt!

-

Frågor och svar

Här har ni möjlighet att på ett digitalt sätt besöka vår monter och se nyheter och produkter i Vår/Sommar sortimentet 2021 för Mr Plant och Holmen. Vår digitala monter lämpar sig bäst att besökas på en dator där du har möjlighet att styra med musen.

Vad ställer vi ut här?

På vår utställning hittar du vår monter i sin helhet, säsongsanpassad efter Vår/Sommar sortimentet 2021.

Hur navigerar jag runt i montern?

Vita punkter: Det är möjligt att klicka sig runt i montern, klicka på de vita cirklarna i golvet för att ta dig fram dit du vill. 
Det går även bra att scrolla med musen för att komma närmre produkterna.

Blå punkter: De blå punkterna är de olika borden runt om i montern, här har vi lyft produkterna som står på och runt om den specifika platsen. 
Genom att trycka på den blå punkten förflyttas du till en ny filk i webbläsaren där du kan se allt som är på just den punkten.

Hur gör jag om jag är intresserad av en produkt som inte är med? 
Vi jobbar på att få med så mycket som är möjligt, men med över 3000 artiklar som byts ut efter säsong kommer tyvärr inte allt att vara med. Kontakta oss om du inte vet vad produkten heter eller om du inte hittar den själv i någon av våra kataloger/hemsidan.

Hur gör jag om jag önskar köpa en av produkterna?
Du kan lägga produkterna i varukorgen som vanligt när du förflyttas till en av de blå punkterna. Du behöver vara inloggad och registrerad hos oss för att handla.

Det går alltid bra att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp!