TELEFONVÄXELN ÄR STÄNGD | TELEFONTIDER:
EN     ES    
Edit Close

ÖPPET HUS

V Å R / S O M M A R  2 0 2 4

8  J A N U A R I  -  1  F E B R U A R I


Välkommen till Öppet Hus - branschens mest efterlängtade evenemang som du inte vill missa! Här möts flera av de mest innovativa och spännande företagen i branschen för att erbjuda dig det allra bästa inom konstväxter, trädgård, interiör, smycken och mycket mer.

På Öppet Hus är det personliga servicen som är i fokus. Du har möjlighet att besöka flera företag på ett och samma ställe, samtidigt som du kan njuta av en inspirerande utställning som är under ständig förändring. Dessutom ingår god mat och dryck under evenemanget.

Hos Mr Plant hittar du de mest imponerande konstväxterna, medan Edelweiss och Holmen kommer att visa upp det allra senaste inom interiördesign. 

Serviteur kommer att ge dig de bästa alternativen för eleganta och hållbara emballageprodukter. Besök också Gus Design, som är experterna på utemiljö. 
 
 
Missa inte Blooms som har allt för binderi och tillbehör för att skapa vackra blomsterarrangemang.

Men det är inte allt - Lene Bjerre har flyttat in och kommer med sitt nya Showroom att visa sin exklusiva heminredning tillsammans med Simple Goods som erbjuder effektiva, hållbara och naturvänliga rengöringsprodukter. Lauvring får även ny större monteryta och har en rad spännande nyheter inom trädgård och interiör. A&C Oslo kommer också att vara på plats och visa upp sina vackra och unika smycken.

Ett besök på Öppet Hus ger dig möjligheten att göra alla dina inköp för vår/sommar på ett och samma ställe. Du slipper stress och trängsel och kan enkelt upptäcka alla de senaste trenderna på marknaden. Kom och upplev Öppet Hus tillsammans med oss och upptäck allt som branschens mest spännande företag har att erbjuda!

Boka här!FANTASTISKA GÄSTERHILDUR BLAD
 
10 & 11 Januari

Med en unik förmåga att skapa färgpaletter som lockar och engagerar kunder har Hildur framgångsrikt ökat försäljningen för många företag. Hennes strategiska användning av färger i marknadsföringsmaterial och produktpresentationer har skapat en stark koppling mellan varumärken och konsumenter. Denna workshop med Hildur vill du inte missa!       
TINA NORDSTRÖM 

23 & 24 Januari

Känd svensk kock och TV-personlighet, har erövrat matvärlden med sin charm och kulinariska expertis. Med en imponerande karriär och en passion för enkelhet i köket inspirerar Tina både nybörjare och erfarna hemmakockar. För många är hon en stor förebild inom gastronomin. Ät fantastisk mat lagad av Tina!
ALEXANDRA ZAZZI

10 & 11 Januari

Alexandra Zazzi är en passionerad matlagare och influencer som har förtrollat sina följare med sina kreativa recept och inspirerande matfoton. Med en konstnärlig touch och en kärlek till färska råvaror skapar hon smakfulla och vackra rätter som lockar både ögat och gommen. Få chans att träffa och ät god mat lagad av Alexandra!
MADELENE LENNARTSSON

10,11, 23 & 24 Januari

Madelene Lennartsson är en glad kreatör som brinner för att sprida glädje och enkelhet kring mat, hälsa och personlig utveckling. Hon arbetar som hälsoinspiratör, receptkreatör och fotograf. Inspireras och smaka på fantastiska bakelser fria från gluten, mjölk och vitt socker.


HITTA HIT!Adress: Nolgårdsgatan, 522 37 Tidaholm

Telefon: +46 502 188 80Boka här!