TELEFONVÄXELN ÄR STÄNGD | TELEFONTIDER:
EN     ES    
Edit Close

ÖPPET HUS

H Ö S T / V I N T E R  2 0 2 4 

5  -  29 AUGUSTI


(Sidan uppdateras med innehåll)EN FÖRTROLLANDE HÖST- & VINTERVÄRLD

Välkomna till Höstens Öppna Hus - en händelse som ni verkligen inte vill missa! Här samlas vi i Tidaholm för att erbjuda dig det allra bästa inom konstväxter, trädgård, inredning, smycken och mycket mer. På Höstens Öppet Hus har ni möjlighet att besöka flera företag på ett och samma ställe, se vår förtrollande höst och vintervärld i vår inspirerande utställning. Missa inte vår ostprovning med Falbygdens ost, eller varför inte mat från någon av våra fantastiska mästerkockar och mycket mer!

DETTA HÄNDER UNDER ÖPPET HUS

7-8 Augusti har vi Jessica Frej matinspiratör känd från tv4 här och lagar fantastiskt god mat, floristen Sophie Danielsson Söhr som visar oss och berättar hur vi ska tänka när vi skapar vackra blomsterarrangemang med konstväxter.

21-22 Augusti får vi besök av ingen mindre än Isabella Morrone, känd matinspiratör som kommer bjuda på matlagning från det Italienska köket samt Lena Nyholm, färgstark och känd designer som ska göra en Trend walk i huset - vilket innebär att hon kommer välja ut sina favorit trender hos respektive varumärke för display och svara på frågor om höstens trender och hennes tips.